WIE ZIJN WIJ?

De stichting Hofpleintrein bestaat uit vrijwilligers, voornamelijk uit de wijken rondom de Hofbogen. De vaste kern bestaat uit de volgende personen:

 • Wendelien Lans
  Wendelien zet zich in als lid van de werkgroep ”Vrienden van de Hofpleinlijn” om het Hofpleinviaduct tot de trots van Noord te maken. De werkgroep organiseert lezingen, wandelingen, festivals en andere evenementen voor en door buurtbewoners. Zo is ook het samen opknappen van het treinstel voor haar een grote uitdaging.
 • Jan Waszink
  Treinenliefhebber, gefascineerd door de ZHESM en de manier waarop techiek, design en geschiedenis in de Hofbogen samenkomen, toen en nu. Werkt aan de universiteit in de Geesteswetenschappen en woont in Leiden.
 • Ronald Hegmans
  Gek op Rotterdam, gek op Rotterdamse historie en in het bijzonder die van de Hofbogen. Heeft een baan in de marketing en is in zijn vrije tijd regelmatig te vinden in tweedehands platenzaken.
 • Michel Uiterwijk
  Miesman design staat voor creatieve multimedia. Als betrokken designers en onderneming vinden ze het belangrijk verbonden te zijn met lokale initiatieven, een meerwaarde toe te voegen en zo elkaar te versterken. De Hofpleintrein heeft op het dak gereden van ‘de Hofbogen‘, het gebouw waarin het bedrijf is gehuisvest.

CONTACT

 


POSTADRES Willebrordusstraat 72-74, 3037 TV, Rotterdam


E-MAIL            info@hofpleintrein.nlB258H87


WEBSITE         www.hofpleintrein.nl


FACEBOOK      www.facebook.com/hofpleintrein